Een kijkje achter de deur van… Janita & Bernice

Leuke stulpjes en een eigen stijl qua interieur, wat kunnen we daar van genieten. En daarom nemen wij zo af en toe een kijkje bij iemand achter de voordeur. In het mooie dorpje Lunteren is het huisje van blogger Bernice en communicatiestudent Janita te vinden. Samen delen zij een tuinhuisje bij iemand op het erf. Het is niet groot, maar precies groot genoeg voor twee.

Huisje

Het huisje heeft twee slaapkamers van zo’n negen vierkante meter. Een woonkamer is er niet, maar dat is ook helemaal niet nodig. In de keuken vind je namelijk een tafel waar gezellig gezeten kan worden, bijvoorbeeld voor een kopje thee. Hier wordt dan ook vaak gebruik van gemaakt.

Janita moest vaak ver reizen voor haar studie. Toen ze hoorde dat er een plekje vrij kwam in dit huisje was ze al snel verkocht. Dat het er binnen knus was en de omgeving zo mooi was sprak haar aan. Veel natuur, een schattig dorp en natuurlijk de school die dicht bij is, een perfecte combinatie. Janita zou haar slaapkamer omschrijven als een warme romantische plek.

Pictures3

Bernice woont hier nu ruim een half jaar. Vanaf het eerste moment was ze verliefd. Ze zag hier echt een paleisje in waar ze helemaal haar eigen plekje van kon maken. Binnen no-time wist ze hoe ze het wilde hebben, en dat is dan ook goed gelukt. Met oog voor detail richtte zij haar slaapkamer in. Mooie vintage schatten mogen natuurlijk niet ontbreken in haar fijne knusse kamer vol verhalen.

Pictures1

Wil jij ook eens meedoen met:”Een kijkje achter de deur van”? Stuur ons gerust een berichtje via twitter , facebook of mail even naar: gelukzalig.blog@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s