Interieurtrend: Cirque d’ Interieur

Dat speciale, warme gevoel – een soort tinteling – krijg ik als ik een kamer verbouw. Toen ik klein was begon het bij mijn eigen slaapkamer. Mijn ouders en zus werden soms gek dat ik alweer de boel aan het verschuiven was. Heerlijk dat ik het vond. En als ik dan klaar was, was ik trots! Trots dat ik opnieuw een totaal andere indeling had gevonden. En dat warme gevoel ging dan even niet meer weg.

Wanneer je je eigen huisje gaat inrichten zijn er zoveel verschillende trends die je als ideeën kunt gebruiken. Gelukzalig zet de aankomende tijd verschillende trends op een rijtje zodat je een idee hebt wat er allemaal in de interieurwereld te vinden is. Dit keer is “Cirque d’ Interieur” aan de beurt.

“Cirque d’ Interieur”

Voor veel kinderen en volwassenen is het een droom om bij het circus te mogen. Meegaan met de jongleurs, clowns en acrobaten. Maar waarom altijd maar naar het circus gaan als het ook naar je toe kan komen? Verschillende ontwerpers besloten hun inspiratie voor het interieur bij het magische circus te zoeken. Van prachtige grafische patronen tot felle kleuren en pasteltinten. De ontwerpers besloten van simpele voorwerpen heuse Eye catchers te maken. Zo ook de trap. Van een simpele trap naar een prachtige lamp, ontworpen door Bertjan Pot. De tuttige kleuren worden stoer en de harde kleuren worden lief. “Cirque d’ Interieur” zorgt voor een bruisende interieur waarbij je even weg gehaald wordt uit de werkelijkheid. Zou jij deze trend in je woning willen?

“Cirque d’ Interieur”1

Bron foto’s: Productie, styling & fotografie: Floor Knaapen  |  www.perscentrumwonen.nl  | Ontwerpers: Bertjan Pot, Fiction Factory & van Scholten en Baijings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s