Warme breisels en oneindig veel candlelights

Buiten voelt het alsof de herfst al lang en breed gearriveerd is. Maar hoe zit dat binnen in huis? Terwijl we ons met dit weer al heerlijk kunnen hullen in grote gebreide vesten en warme sjaals, vergeten we vaak dat ook ons stulpje wel wat extra sfeer en warmte kan gebruiken in de donkere dagen. Daarom hebben we wat tips bedacht, om er in de grauwe dagen toch nog gezellig bij te zitten.

sources v.l.n.r: The White Company, Gelukzalig & VTwonen

sources v.l.n.r: The White Company, Gelukzalig & VTwonen

This little light of mine
Kaarsjes zijn misschien wel het heerlijkst aan de donkere dagen. Zonder excuus mogen ze weer volop gebrand worden. Ja, óók op klaarlichte dag, als de regen tegen het raam tikt en het buiten guur en fris is. Standaard kaarsenhouders zat? Wij zijn dol op mason jars, de glazen potjes (bijvoorbeeld van appelmoes) uit de supermarkt. In een handomdraai tover je ze om tot gezellige waxinelichthouders. Een leuk en low budget recycle-projectje voor op je vrije middag!

Sources v.l.n.r: Etsy, Coyuchi

Sources v.l.n.r: Etsy, Coyuchi

Breisels
We kunnen er geen genoeg van krijgen, de mooie gebreide en gehaakte dekens en plaids die je overal terug ziet. Om er lekker warm bij te zitten deze herfst mogen ze weer uit de kast worden gehaald. En dat mag in groten getale! Voor een extra cozy effect combineer je verschillende kleuren en stoffen. Ook kussens zijn onmisbaar, je hebt er nooit te veel van. Dit seizoen vind je ze in mooie grafische prints en fijne aardetinten.

sources v.l.n.r: tumblr, H&M herfst collectie 2013

sources v.l.n.r: tumblr, H&M herfst collectie 2013

Kleurenpallet
De kleuren die buiten langzaamaan veranderen in warme zachte tinten, mag je binnen terug laten komen. Denk aan grijstinten, aardetinten, maar ook kleuren als koper of olijfgroen. Varieer en experimenteer met deze kleuren in de vorm van kussens, plaids, vazen en andere accessoires in en om huis. Etnische printjes en vintage zijn in deze maanden meer dan welkom, oh what a joy!

One thought on “Warme breisels en oneindig veel candlelights

  1. Pingback: DIY // Dip-kaarsen | Gelukzalig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s