Een kijkje achter de deur van… Marijn

Een grote, mooie villa met daarin een warme, gezellige kamer is de plek waar Marijn woont. Een plekje waar je je hart kunt verliezen. In de kamer van Marijn zie je de meest leuke spulletjes. Van retro tot kringloop. En dat wat ze in haar kamer heeft komt ze gewoon tegen – zonder dat ze er écht naar zoekt.

Magische verhalen
Achter veel spulletjes schijnen mooie verhalen. Zo ook bij Kabouter Teun. Marijn reisde samen met haar moeder en kabouter Teun af naar Parijs. Een van de meest romantische plekken op de aarde. Kabouter Teun ging met alles en iedereen op de foto en werd gefilmd. Hoe leuk is dat! Hieronder het resultaat van het filmpje.

Vakantie
Niet alleen kabouter Teun heeft een leuk verhaal. In Marijn haar kamer staat een fotolijstje met daarin een man. Toen Marijn op vakantie was met een aantal vriendinnen vond ze een foto op straat. Op deze oude foto was een man te zien die op een plek stond waar Marijn zelf ook geweest was. Als herinnering aan deze vakantie heeft ze deze foto bewaard en in een fotolijstje gestopt.

Schapenkleed
Een heerlijke cappuccino op het balkon of een mooie wandeling in de natuur. Buiten zijn is een stukje genieten. Toch is dat ene lekkere plekje met het schapenkleed niet weg te denken. De gezellige kussens maken het helemaal af. Want wanneer het buiten regent, kan Marijn toch even wegkruipen in de warme kussen en het schapenkleed, terwijl ze geniet van de buitenlucht.

Kringlopen
Er is goed te zien dat Marijn van kringlopen houd. Wanneer ze daarheen gaat is ze niet specifiek opzoek naar iets. Ze gaat en kijkt wel wat ze tegen komt. In de kringloopwinkel is een van de favoriete afdelingen de boekenafdeling. Even een korte tijd wegduiken in al die mooie boeken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s