Instagram-geluk // Scandinavische wooninspiratie van Missjettle

Mooie foto’s, daar kan denk ik niemand ooit echt genoeg van krijgen. Tegenwoordig kun je oneindig veel apps downloaden voor op je smartphone om zo al jouw mooiste foto’s te bewerken en te laten shinen op social media. Op Instagram kom ik dagelijks de meest prachtige beelden tegen. Wij zoeken toffe accounts voor je op, zodat jij – net als wij dat doen – kan genieten van de dingen die ons inspireren. Vandaag laten we het Instagram-account van Missjettle zien.


Missjettle, ook wel Mariët, is 29 jaar en woont samen met haar grote liefde Tim in Amersfoort. In september ,a.s. ,zullen ze hun tweekamerappartement aan de rand van het centrum inruilen voor een mooie eensgezinswoning. Mariët werkt in de kinderopvang, op een BSO met kinderen vanaf 10 jaar. Naast de kinderopvang valt ze in op een kinderdagverblijf. In haar vrije tijd spreekt Mariët af met vrienden, verandert ze haar huis het liefst zo vaak mogelijk en houdt ze van fotograferen. Dat is terug te zien op haar Instagram account. ‘Instagram is een grote hobby van me, het is elke dag opnieuw een uitdaging om weer een mooie en vernieuwende foto te posten.’

Een gelukkig gevoel krijgt Mariët van leuke dingen doen met vrienden. Spelletjesavonden, wijntjes drinken, shoppen en ook het vinden van ware kringloopvondsten. ‘Iets geweldig moois vinden – dat niet iedereen heeft – voor een prikkie, ja daar kan ik erg van genieten!’ Het nieuwe huis, waar Mariët en Tim in oktober de sleutel van krijgen, is ook iets waar Mariët al lange tijd over droomt. Een groot huis waar Mariët alles helemaal kan inrichten zoals zij het wil.

Inspiratie voor Instagram foto’s haalt Mariët van andere Instagram-accounts, Pinterest en uit tijdschriften. Een van haar grootste inspiratiebronnen op dit moment zijn de Instagram foto’s van mensen uit Scandinavië.‘De Scandinavische stijl inspireert mij enorm. Zwart en wit gecombineerd met moderne en grappige items vind ik geweldig, daar kan ik geen genoeg van krijgen!’

Het Instagram-account van Mariët wordt het meest gevuld met wit. Het liefst moeten alle foto’s bij elkaar passen. Van schreeuwende kleuren op foto’s houdt Mariët niet. Veel wit, zwart en soms hout of een rustig kleurtje maken het account eigen en uniek. Benieuwd naar nog meer foto’s van Mariët? Neem een kijkje op haar Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s