Foodie-friday // Butterschotch chocolademelk

Koude dagen en warme drankjes zijn een perfecte combinatie. Zo met al die koude, natte dagen kun je even extra genieten van een warm drank. Chocolademelk vind ik werkelijk pefect! Je hebt vast en zeker al wel eens zelf chocolademelk gemaakt met cacao!? Best lekker, maar als je dit geproefd hebt wil je niet meer anders. Een heerlijke chocolademelk met butterscoth chocolade. Probeer en geniet!

Warme chocolademelk
Ingrediënten:
– 1 kleine reep butterscotch chocolade
– 1 goed gevulde kop melk
– Honing ( spuitfles )

Benodigdheden:
– Pannetje
– Handgarde
– Mok

Chocola
How to:
Giet de melk in de mok om te bepalen hoeveel melk je nodig hebt en giet dit vervolgens over in de pan. Breek de chocola en zorg dat er een goede laag chocola in je kopje ligt. Verwam de melk en schuim de melk een klein beetje op door met de handgarde te mixen. Wanneer je vindt dat de melk goed warm is en er een mooie laag schuim gecreeërd is, kun je dit over de chocola in het kopje gieten. Schenk de honing over de laag schuim. Dit zorgt net voor een extra smaak. De honing zal op het schuim blijven liggen. Roer alles goed door elkaar. Nu kun je genieten van je eigen gemaakte chocolademelk.

Hot chocolat
Tip // wanneer je niet zo van butterscotch chocolade houdt, kun je ook andere soorten chocola doen. Te denken aan witte chocola, pure chocola of toblerone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s