Foodie-friday // Bananenpannenkoekjes

Bananen zijn het ideale fruit om te gebruiken als ingrediënt voor iets lekkers. En dan heb ik het niet alleen over bijvoorbeeld smoothies en sapjes, maar over iets dat je kunt bakken: bananenpannenkoekjes. Met slechts een paar ingrediënten staan ze binnen een handomdraai op tafel. En lekker dat ze zijn! Lees snel verder voor hét ideale weekendrecept.  Bananenpannenkoekjes Ingrediënten voor ongeveer 3 pannenkoekjes: – 1 kleine banaan (of een halve grote) – 1 ei – kaneel – geraspte kokos – blauwe bessen (bijvoorbeeld uit de vriezer) How to: Prak de banaan of pureer deze met een staafmixer. Voeg het ei toe en roer dit door elkaar. Voeg een beetje kaneel en geraspte kokos toe. Maak wat boter warm in een pan en doe er een schep van het mengsel in. Zorg ervoor dat dit niet te dik en groot is, want dan wordt het lastig met omkeren. Zodra de bovenkant niet te nat meer is keer je het pannenkoekje om. Schep eventueel wat blauwe bessen als alle pannenkoekjes gebakken zijn. Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s