Foodie-friday // Vis met rijst

De laatste tijd probeer ik er steeds meer op te letten dat wat ik ’s avonds eet gezond is. En daarom probeer ik zeker een keer in de week vegetarisch te eten, of maak ik iets met vis. Om te blijven variëren (in plaats van altijd maar pasta of aardappelpartjes) koos ik deze week eens voor rijst bij de vis.  2014.11.18_rijst-met-vis_06 Ingrediënten voor 2 personen:
– pangafilet met citroen & koriander (Queens)
– rijst
– zoete puntpaprika
– 3 lente-uitjes
– cherrytomaatjes
– olijfolie
– peper, zout, rozemarijn

How to: Maak de vis klaar zoals op de verpakking staat. Dit kan in de oven, magnetron of in een pan. Kook de rijst en snijd ondertussen de paprika in blokjes, de cherrytomaatjes doormidden en de lente-ui in smalle ringetjes. Roerbak de groente kort in olijfolie en bestrooi met kruiden. Voeg de gare rijst toe en roer dit goed door elkaar. Voeg eventueel nog wat extra kruiden en olijfolie toe. Leg de vis op het bord en serveer de rijst ernaast.

Eetsmakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s