Instagram-geluk // Weert, de wereld en een wonderschone webshop

Een tijdje terug posten wij de eerste blog : Instagram-geluk. Wat een leuke reacties kregen we daarop! En daarom besloten wij dit voort te zetten. Vandaag een mooi Instagram-account waar je echt uren op kunt kijken naar al die mooie foto’s. En wat extra leuk is… Dat lees je zo maar! ;-)

Heleen

Midden in het centrum van het Limburgse Weert woont Heleen samen met haar vriend. Hier zijn zij zo’n anderhalf jaar terug komen wonen. Vorig jaar is Heleen afgestudeerd aan de pabo en staat momenteel voor de klas. Met een voorliefde voor interieur kan zij dagelijks haar woonkamer veranderen. Inspiratie haalt ze van Instagram en Pinterest. En in een mum van tijd staan de mooiste accessoires zo op een nieuw plekje in het huis.

Het mooie appartement is een plek waar Heleen graag is en waar ze gelukkig van wordt. ‘S avonds voor het slapen gaan nog even de laatste rommeltjes opruimen om ‘s morgens in een opgeruimde woonkamer binnen te stappen. Naast haar mooie woonplekje reist Heleen graag met haar vriend naar de mooiste plekken op de wereld. Prachtige plekken zoals de Pantanal, de watervallen en Rio de Janeiro in Brazilië, Argentinië en Paraguay bezocht ze afgelopen zomer samen met haar vriend. Een jaar daarvoor waren Dubai Abu Dhabi en Oman aan de beurt. Om niet te vergeten dat kleine steden en eilandtripjes ook favoriet zijn. ‘Maar toch maakt het de reis dan echt compleet als we weer thuis komen en ik weer fijn kan rommelen in ons appartement.’

Inspiratie voor de prachtige foto’s op Instagram komen vooral van andere Instagramaccounts en Pinterest. Heleen’s Pinterest staat vol met verschillende borden gevuld met mooie plaatjes. Haar Instagramfeed moet vooral rustig blijven. Dit lukt door de foto’s vooral in zwart, wit en hout te schieten. Op het moment komt daar ook een beetje ‘oudroze’ bij in.

Wat leuk is, is dat Heleen een eigen webshop heeft. Met al haar creativiteit maakt zij hier de mooiste dingen voor. Toen ze net afgestudeerd was, kon Heleen niet goed stil blijven zitten. Ze ontwierp spulletjes voor een eigen shop. Stoere accessoires met een natuurlijke look. In samenwerking met haar vader verkoopt ze boomstamdienbladen, -bijzettafeltjes en -kaarshouders.

Ben jij benieuwd naar Heleen’s Instagram-account? Klik hier

One thought on “Instagram-geluk // Weert, de wereld en een wonderschone webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s