Foodie-friday // Wrap met krokante kip

Vandaag delen we weer een ideaal recept met je om restjes op te maken. Het lijkt deels een beetje op de maaltijdsalade die we eerder met jullie hebben gedeeld, maar nu gebruiken we een wrap als basis in plaats van aardappelpartjes.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Benodigdheden voor 2 wraps:
– 2 tortilla’s
– 1 krokante kipburger
– 6 cherrytomaatjes
– een halve paprika
– komkommer
– honingmosterd dressing
– Rucola melange

How to:
Warm de wraps kort op in een pan of in de magnetron. Dit voorkomt dat ze snel breken bij het rollen. Bak ondertussen de kipburger aan beide kanten goudbruin. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de komkommer en paprika in kleine reepjes. Leg in het midden van de wrap wat rucola melange. Houd ongeveer 1/4 leeg, zodat je dat straks om kunt vouwen. Snijd de kipburger in reepjes zodra deze gaar is. Verdeel de groenten en reepjes kip over de wrap met slag en maak af met een beetje honingmosterd dressing. Vouw vervolgens het lege stukje wrap naar binnen en sla ook de beide zijkanten om. Eet smakelijk :-)!

Advertenties

3 thoughts on “Foodie-friday // Wrap met krokante kip

    • Wat onwijs leuk om te horen dat je het recept lekker vindt :-)! Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om eens te variëren of nieuwe dingen toe te voegen, zoals avocado (1 van mijn favorieten). En natuurlijk mag je hem delen, leuk dat je naar ons verwijst!

  1. Pingback: Recept: Wrap met krokante kip | mydailyteacup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s