Instagram-geluk // Inspirerend, kringlopen en creativiteit

Volgen, liken en delen. Instagram staat vol met toffe foto’s die op toffe accounts gepost worden. En nog steeds zijn wij opzoek naar die accounts. Deze keer kwamen we terecht op het account van ‘Googels en voozels’.

Googelsenvoozels. Hét Instagram-account van Mariandel (29 jr. ) Mariandel woont in Haarlem maar is ook aardig veel in het buitenland. Dit omdat haar vriend in Australië woont. In het dagelijkse leven werkt ze als tolk Nederlandse Gebarentaal. Dit is door heel het land. Knutselen voor zowel haar blog als Instagram, lezen, shoppen en series bingewatchen zijn dingen die Mariandel graag doet.

Het geluk staat aan Mariandel haar zijde wanneer ze haar vriend weer ziet. Geslaagde DIY projecten die heel Instagram overgaan zoals de letter met lichtjes erin, is ook iets om gelukkig van te worden. In december postte Mariandel een foto op haar Instagram met de beruchte letter met lichtjes. Niet veel later ontplofte haar blog doordat het zo’n groot succes was! Kringloopwinkels afgaan is al sinds de jeugd van Mariandel een grote passie. Met zo min mogelijk geld de meest toffe dingen scoren. Dat geeft een kick. En dat scoren van toffe dingen is al aardig goed gelukt voor in het huisje van Mariandel.

Inspiratie voor foto’s haalt Mariandel uit het dagelijkse leven. Ook Pinterest en andere Instagram-accounts zijn een ware inspiratiebron. Vooral die waar interieurs op te zien zijn. De sfeer die Mariandel wil overbrengen op haar eigen Instagram-account is een van ongedwonegnheid. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn of ingewikkeld.

‘Zelf ben ik verre van perfect en mijn doe-het-zelf projecten zijn bij voorkeur heel makkelijk om te doen en ik hoop dat ik dat ook overbreng op mijn volgers, dat ze zien bij mij dat zij het ook kunnen!’ – Mariandel

Mariandel post veel foto’s. De laatste foto ( toen we haar deze vraag stelde ) was een foto van haar hertengewei en lamp. Deze heeft ze gedaan voor een blogpost over ‘design on a budget’. Mariandel is op dit moment een beetje op een financieel dieet, aangezien een vriend die aan de andere kant van de wereld woont aardig wat geld kost om te zien.

Een waardevolle foto. Dat is wat we vroegen aan Mariandel. De privé foto’s zijn natuurlijk het meest waardevol. Dat zijn er niet heel veel op haar Instagram-account. De meest waardevolle foto is die van haar schommelstoel waarin een van haar lieve katten ligt. In de vensterbank staat het perfecte kerstcadeau die ze van haar vriend kreeg. Een lightbox! Mariandel had nooit gezegd dat ze die wilde, hij heeft ‘m helemaal zelf uitgezocht. Zie foto hierboven.

Op de foto hierboven kun je de shop-in-shop zien van Mariandel. In Villa Arena zit een pop-up shop en daar mag ze haar zelfgemaakte- en vintage spullen verkopen. En daar is ze heel trots op!

Twee andere foto’s die Mariandel op haar Instagram plaatste zijn deze foto’s.
Op de eerste foto is een moleskine boekje met een kopje koffie te zien.
Heel simpel maar ik vind hem op een of andere manier gewoon heel mooi.
De tweede foto is een foto van de eettafel. Gemaakt door haar oom als verjaardagscadeau. Maar ook de stoelen zijn geweldig! Allemaal vintage design stoelen die gescoord zijn in de kringloopwinkel.

Benieuwd geworden naar het Instagram-account van Mariandel? Klik snel om ‘m te bekijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s