Makers

Vanaf het allereerste moment dat wij elkaar hebben leren kennen, delen wij de droom om te bloggen en geluk te verspreiden. Niet veel later werd deze droom werkelijkheid en daar zijn we tot op de dag van vandaag zielsgelukkig mee. Bij nieuwe ideeën kunnen we het niet laten om stiekem een vreugdedansje te doen en onze meetings worden dan ook altijd gevierd met homemade cappuccino’s en feesttompoezen.

Gelukzalig.nl is een blog vol met DIY’s, foodies, fijne momenten, fotografie en de dingen waar wij van houden en die ons inspireren. Kortom, alles waar wij – en hopelijk jij ook – een gelukzalig gevoel van krijgen.

Wie zijn wij?
Bernice

Bernice //
‘Studeert voor docent beeldende kunst en vormgeving, bestelt in koffiezaakjes het liefst een chai latte, wordt gelukkig van mooie bloemen, skate graag uren door bossen en over de hei, droomt over avontuur want gelooft dat er zonder risico’s geen uitdagingen zijn, geniet van buiten zitten in de regen, heeft een grote liefde voor Scott Matthew, maakt de meest gekke gerechten en blijft lachen.’

Hannah

Hannah //
‘Studeert journalistiek, kan uren cappuccino’s leuten in leuke koffiezaakjes, wordt gelukkig van de lente, verwondert zich over de dingen om haar heen, houdt van fotograferen en reizen naar onontdekte stadjes, leest graag lifestyle magazines, kan haar geluk niet op aan vintage tassen en interieur, heeft een lichtelijke verslaving aan pinterest, dagdroomt over later, fietst graag met haar lief over Utrechtse grachten, geniet en lacht.’

Wil je ons nog beter leren kennen? Volg ons op Instagram:
instagram.com/hannahwestra
instagram.com/bernicedewind

6 thoughts on “Makers

  1. Hoi meiden,
    Leuk om jullie blog tegen te komen. Ik ben zelf ook net gestart via wordpress (www.gekkiggeitje.nl) en ben nog erg zoekende. Leuk om op de blogs van andere mensen te koekeloeren… :) Ik ga jullie volgen!
    Groetjes Maaike

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s